Airpods als Hörgerät? Jetzt mehr erfahren! | MySecondEar
Použijte

AirPods jako sluchadlo? Zjistěte více informací!

S konverzačním konverzací posiloval Apple 2021 provozní pomůcku v aktualizaci iOS15, která od té doby přinesla použití AirPods Pro jako sluchadla. Funkci lze aktivovat prostřednictvím nastavení & gt; Provozní AIDS & GT; Zvuk/vizuální & gt; Úpravy sluchátek & GT; Aplikujte s režimem transparentnosti & gt; Posílení konverzace. Ale v budoucnu mohou malá sluchátka ve skutečnosti nahradit sluchové pomůcky ?

Sluchové pomůcky vs. airpods: rozdíly & amp; Podobnosti

sluchové pomůcky

airpods pro

Bezdrátové připojení Bluetooth s externími zařízeními.

Možnosti připojení v závislosti na modelu, obvykle také s jinými výrobci

Funkce slyšení pouze v kombinaci se zařízeními Apple

Neostaňující sedadlo v uchu (pro moderní sluchové pomůcky)

jako ido nebo hdo k dispozici

Sluchátka v uších

Lékařský produkt speciálně pro léčbu ztráty sluchu

Žádné zdravotnické zařízení, především pro streamování hudby

akku drží po celý den

Baterie trvá 4,5 hodiny doby sluchu

Nabíjení baterie trvá několik hodin

20-30 minut pro plné zatížení

Specifická nastavení jemných nastavení

Nastavení uhlí prostřednictvím audiogramu aplikace

potlačení šumu může sloužit ochranu sluchu


AirPods používají jako sluchadlo

Nastavení pro používání AirPods lze přizpůsobit individuálnímu výkonu sluchu, který vytváří personalizovaný zážitek z poslechu. Pro konfiguraci lze do aplikace Apple Health napájet jsou přizpůsobeny. Konkrétní funkce sluchu také umístí sluchátka jako podporu sluchu:

Zvýšení konverzace : Pokud je posilovač aktivován, mikrofony AirPodu absorbují akustické prostředí. Zlumeny na palubě jsou oslabeny a hlas konverzace je jasně zdůrazněn a výstup v uchu.

Live-Mitmahl : Tato funkce umožňuje použití iPhone, iPad nebo iPod jako vzdáleného mikrofonu, pokud jsou umístěny v prostorové blízkosti. Zvuk je odesílán do AirPods prostřednictvím příslušného zařízení, a proto - podle Apple - je poslech dalších vzdálených lidí implementován. Podle výrobce je výrobce zvláště užitečný v hlasitém prostředí. Předpokladem je iOS 14.3 nebo novější a také použití AirPods, AirPods Pro, Powerbeats Pro nebo Beats Fit Pro.

Noise na pozadí : Bohužel, pokud jste pod Tinnitus, můžete použít své AirPods k překrývání nepříjemných zvuků. Například déšť nebo hluk lze vybrat v části „Součásti pozadí“ v nastavení iPhone, aby se kompenzoval tinnitus. Možnost ovládání lze přidat do řídicího centra pro rychlý přístup.

Režim potlačení hluku a transparentnosti : AirPods Pro a AirPods Max zahrnuje možnost potlačení hluku vnějších zvuků. Chcete -li to provést, neutralizujte nežádoucí hluk na pozadí dovnitř a ven. Kromě toho je možná změna režimu transparentnosti, ve kterém je zvukové prostředí vnímáno navzdory sluchátkům. Změna lze realizovat přímo přes sluchátka nebo iPhone, iPad, Apple Watch nebo Mac a také ovládat prostřednictvím řídicího centra.

AirPods jako sluchadla: Výhody a nevýhody

Výhody AirPods jako sluchových pomůcek se vztahují k optickému aspektu, protože moderní, populární design může upřednostňovat rozpis stigmaty ve srovnání se sluchadly. Zejména mladí nositelé naslouchátka mohou být ochotnější nosit airpody místo konvenčních sluchadel. Na druhé straně je potlačení hluku pozitivní, což může přispět k ochraně sluchu proti hlasitému okolnímu hluku.

Navzdory opatřením pro slyšení Apple nepodporuje své AirPod jako náhradu sluchadla, protože sluchátka nejsou lékařské výrobky. Nejsou ani interpretovány pro dlouhodobé použití, ani nelze provést přesnější nastavení podpory sluchu. Relativně krátká výdrž baterie přibližně 4,5 hodiny nestačí pro plnou potřebu sluchadla. Standardní forma bez individuálního přizpůsobení ucha vede k omezením pohodlí a dále omezuje životnost. Akusticky je také problematické, že je přijímán profil sluchu pro obě uši a že pouze několik z nich může být konkrétní změny v poslechu. Podle studie sluchových poznatků nejsou vysoké frekvence zvýšeny ve stejném rozsahu jako u konvenčních sluchadel, ale nízké frekvence se příliš intenzivně zvyšují.

Závěr: AirPods nahradí ne -lékařské sluchové pomůcky

Závěr lze jasně říci: AirPods nejsou naslouchátka a nemohou nahradit lékařské výrobky v plném rozsahu. Protože většina problémů se sluchem se vyskytuje ve vysokofrekvenční oblasti, nedostatek posílení v této oblasti je obzvláště problematický. Kromě toho silnější ztráta sluchu nelze zacházet s primárně vyráběnou hudbou naslouchání sluchátka . V případě mírného snižování sluchu mohou AirPods stále usnadnit každý den, ale omezené pohodlí a farma baterií hovoří proti použití jako každodenní sluchadlo. Na druhé straně funkce šumu na pozadí lze zdůraznit zvláště pozitivně, což lze použít cíleným způsobem k kompenzaci tinnitus.

Appleova opatření pro podporu sluchu

I když AirPods nepředstavují ekvivalentní náhradu za sluchadla, Apple je působivý, pokud jde o podporu sluchu! S vyrobeným pro iPhone je možné přímé streamování obsahu na zařízení Apple prostřednictvím vybraných sluchadel. Použitelnost pro sluchově postižené lidi lze vidět také v četných provozních pomůcech na podporu těžkých a hluchých lidí. Tímto způsobem smyslové informace nebo dostupnost Siri prostřednictvím psaní a detekce znakového jazyka ve FaceTime pomáhá používat zařízení. Najdete další opatření, která výrobce nabízí pro pomoc.