Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Apple sluchové pomůcky

Apple je dobře známá technologická společnost, která kromě smartphonů, počítačů a dalších elektronických zařízení také nabízí AirPods. Apple „AirPods Pro“ jsou bezdrátová sluchátka v uši, která mohou být připojena k iPhone nebo jiným zařízením Apple přes Bluetooth. Mimo jiné nabízejí nastavení AirPods Pro, která jsou také známa z klasických sluchadel. Ale skutečně vstupuje Apple na trh sluchadla a nahrazuje Apple Airpods Medical Slunds? Chceme na tuto otázku odpovědět v tomto článku.

Jednou ze speciálních funkcí sluchátek Apple je jejich design. Jsou malé a kompaktní a mohou být neseny pohodlně v uchu. Jsou také vodorožnou a lze je proto také nosit venku během sportu nebo jiných aktivit.

Sluchátka Apple také nabízejí vynikající kvalitu zvuku. Mají aktivní potlačení šumu, hluk na pozadí minimalizoval a zlepšil zvuk hudby a další zvukový obsah. Nabízejí také možnost přizpůsobit se zvuku a přizpůsobit jej jednotlivým preferencím uživatele.

Sluchátka Apple jsou také velmi pohodlná. Můžete být jednoduše ovládáni hlasem nebo prostřednictvím operačních klíčů na sluchátkách . Mají také integrované hlasové ovládání, které uživateli umožňuje volat, ovládat hudbu nebo odesílat zprávy bez dotyku iPhone.

Použití AirPods jako sluchových pomůcek

Nastavení pro použití AirPods lze přizpůsobit individuálnímu výkonu sluchu, aby se vytvořil personalizovaný zážitek z poslechu. Pro konfiguraci může být audiogram vytvořený předem přiváděn do aplikace Apple Health. Nastavení AirPods je poté přizpůsobeno potřebám zaznamenaným v audiogramu.

Nahraďte lékařské sluchové pomůcky Airpod?

Nyní se stále ptá Apple AirPods Medical Slunds?

Závěr lze jasně říci: AirPods nejsou sluchadla a nemohou nahradit lékařské výrobky. Protože většina problémů se sluchem se vyskytuje ve vysokofrekvenční oblasti, nedostatek posílení v této oblasti je obzvláště problematický. Kromě toho si těžší ztráty sluchu nelze zacházet se sluchátky, která jsou primárně vyráběna k poslechu hudby.

V případě mírné ztráty sluchu lze AirPods ulevit v každodenním životě, ale omezené pohodlí a výdrž baterie hovoří proti použití jako každodenní posluchač. Funkce šumu na pozadí, kterou lze použít k kompenzaci tinnitus, je však obzvláště pozitivní