Binaurale Hörgeräte

Váš průvodce sluchadly na obou uších

sluchová pomoc je vysoká technická pomoc. Můžete to porovnat s počítačem. Staré -módní sluchové pomůcky jsou nyní minulosti, protože technologie i optika se výrazně změnily. Sluchová pomoc od dnešního dne je mnohem více než jednoduchý poslechový zesilovač. Používáte řadu speciálních funkcí. Také se hovoří o binauralitě SO -called.

Tato příručka vám vysvětluje, co stojí za termínem binaurální sluchadla a jak vás tato funkce podporuje při poslechu. Jste velmi vítáni hledat radu od našich odborníků na sluchadla ohledně přizpůsobení a výběru. Zavolejte nám nebo nám pošlete zprávu na téma ztráty sluchu. Rada se odehrává bez povinnosti a zdarma.

Dnešní a bývalé sluchové pomůcky ve srovnání

Můžete si také pamatovat původní dřívější modely sluchadla? Ty mohou posílit pouze přijatý zvuk. To se děje nezávisle na sobě. S moderním systému sluchu funguje velmi odlišně. V posledních letech byl vyvinut moderní proces. To je založeno na přirozeném sluchu. To znamená, že jak levá, tak pravá naslouchátko jsou spojeny a komunikují mezi sebou a komunikují a komunikují. Pro vás to znamená obrovskou kvalitu, pokud se systémy sluchu mohou navzájem komunikovat. V závislosti na počáteční situaci jsou inteligentně koordinovány.

Natural Hears s binaurální sluchadlem

Mozek dokáže odfiltrovat jazyk ze zvuku a potlačit hluk. Existují odpovídající signály, které porozumí jazyku. Je také možné jasně porozumět jazyku v akusticky náročné situaci. Máte problém, pokud kolem vás je hodně hluku, například v restauraci nebo v metru nebo v autobuse? Pokud si myslíte, že již můžete svému protějšku téměř rozumět, můžete situaci napravit pomocí binaurálního sluchového systému. To vám umožní vylepšit celý váš slyšení akustiky .

Jste také vítáni, abyste si představili podobnou situaci, pokud například procházím se silnými zvuky větru. Nemůžete se konverzovat bez naslouchátka. Systém binaurálního sluchu se automaticky podaří zkontrolovat, odkud vítr pochází a z jakého směru je jazykový signál. Pouze správné signály jsou přenášeny do druhého ucha pomocí rádia. Rušivý hluk větru je utlačován efektivně. To funguje mnohem lépe pro binaurální sluchové systémy než u konvenčních systémů sluchu. Další typická situace je, pokud voláte jedním uchem. Binaurální naslouchátko to může rozpoznat a zároveň potlačit zvukovou zesílení. Současně jsou zvuky z telefonu a všechny signály také zaslány na druhou stranu. Takže můžete slyšet potřebné uši na obou.

Směr mikrofonu

S novými systémy, které můžete slyšet bez ohledu na směr pohledu. Mikrofon je obvykle zarovnán podle směru pohledu. Může se však stát, že sedíte a pracujete soustředěně z počítače. Možná však budete chtít mluvit s jinou osobou, která je na straně nebo za vámi. V takových situacích dosahují starší systémy sluchu. Vypadá to velmi odlišně s binaurální sluchadlo. Binaurální naslouchátko mění mikrofony přesně ve směru, ze kterého pochází signál pro jazyk. Výsledkem je, že již nepotřebujete oční kontakt pro problémovou komunikaci.

Orientace ve vesmíru

Obvykle jsou zapotřebí dvě dobře funkční uši, aby se zajistilo problém bez směru a pro orientaci v místnosti. Nejlepší rozdíly jsou uznávány střediskem sluchu. Když dorazí signály, rozlišuje se mezi levým a pravým uchem. Můžete tedy přiřadit polohu v místnosti ke signálu a najít ji. Hovoří se o efektu stínování hlavy SO. Bezpečné směrové hodnocení je dokonce možné s binaurálním systémem pro zpracování signálu.