Bose Hörgeräte - SoundControl OTC Hörgeräte | MySecondEar

Bose Sluchí pomůcky - sluchové pomůcky SoundControl OTC

Bose nyní nabízí sluchadla pod jeho značkou SoundControl. Každý, kdo je překvapen: Jabra již prokázal, že takové odkazy ze sluchátka a technologie sluchadla jsou zřejmé. Jabra patří mateřské společnosti GN, která také prodává sluchadla s Resound. Ale zpět na Bose: Podle výrobce jsou sluchové pomůcky SoundControl první sluchadla, která byla schválena americkou správou potravin a léčiv (FDA) pro přímý prodej spotřebitelům.

Nová zvukově řízená srdce jsou navržena pro dospělé se světlem a středním ztrátou sluchu. V souvislosti s aplikací Bose Hear mohou uživatelé jednotlivě upravit, programovat a ovládat sluchadlo. Alespoň výrobce tvrdí, že klinicky vyzkoušené a testované výsledky odpovídají kvalitě zařízení audiologů - bez návštěvy lékaře, testu nebo receptu. Podle Bose mohou uživatelé provést nastavení sami, v reálném čase a ve skutečném prostředí, bez konzultačních lékařských odborníků.

Sluchové pomůcky SoundControl stojí podle Bose výrazně méně než většina konvenčních sluchadel. Kdo se nyní vyvinul pro sebe nebo pro související zájem: uvedení trhu je v současné době omezeno na USA. Chcete -li používat sluchadla, potřebujete také aplikaci Bose Hear. To nic nestojí a sluchadla v USA jsou k dispozici za 849,95 $. Od 18. května budou k dispozici v pěti státech ve Spojených státech: Massachusetts, Montana, Severní Karolína, Jižní Karolína a Texas. Bose však brzy plánuje provozovat celou zemi.

Nastavení sluchadel prostřednictvím aplikace by mělo podle Bose trvat jen asi 30 minut. Přesto však existují stovky možností, jak jemné, řekl. Například je možné selektivně zvyšovat tišší okolní hluk a lze také upravit výšky a basy. Při volání je také možné posílit zvuk zepředu - kde volající obvykle zůstává.

Rozsah dodání sluchadel Bose SoundControl také zahrnuje tři různé zátkové zátkovy pro více pohodlí. Malé sluchové pomůcky váží 3 gramy a obsahují dva mikrofony a reproduktor. S jedním nabití baterie by mělo být možné použít asi čtyři dny, s životností 14 hodin denně. Ovládání hlasitosti je také zahrnuto v případě, pokud se aplikace neodvolává. Sluchové pomůcky jsou také vodotěsné a jsou dodávány s případem. Sluchové pomůcky Bose SoundControl jsou kompatibilní s Apple IOS i Android. Spojují se s chytrými telefony přes Bluetooth. Ve Spojených státech jsou také schváleny k úhradě zdravotních pojišťoven.

Bose se stáhne z trhu sluchadla

Společnost Bose odstoupí z trhu sluchadla. Portál „Technologická záležitosti„ Sluchu zdraví “se vztahují“ na článek v novinách „Boston Globe“ z 3. května 2022. V souladu s tím se v americkém průmyslu na sluchovém pomůcce podařilo několik měsíců, podle které by Boseova divize sluchadla buď uzavřela nebo změnila svou obchodní strategii. Jak se nyní stalo známo, společnost rozpustila svou divizi zdraví po nezávislém přezkumu obchodní strategie v únoru a vydala zaměstnance.

Sluchadla Soundcontrol společnosti byla na trhu méně než rok. Podle zpráv médií se Boseovo podnikání děje špatně. O celkovém obratu se údajně z roku 2019 do roku 2021 snížil téměř o miliardu dolarů. Společnost v posledních letech musela zamítnout 2 000 zaměstnanců a uzavřít více než 100 speciálních obchodů. Bose se nyní chce soustředit na svůj hlavní rozsah se spotřební elektronikou.