Hochtonschwerhörigkeit: Behandlung, Ursachen, Symptome

High -Sound Heright - Definice

Slyšení s vysokým obsahem je nejběžnějším expresí redukce sluchu a lze jej nalézt ve světle, středních i vysokých úrovních. Důvodem k určení určitého stupně postižení může být vysokoškolské slyšení. Pro tento typ ztráty sluchu je typické, že je omezeno na vysokofrekvenční rozsah. Ztráta sluchu s vysokým obsahem sluchu se má klasifikovat jako subformaci presbyakusis )

  • Znečištění hluku
  • Nemoci
  • Genetická predispozice
  • Příznaky: Rozpoznáte slyšení o slyšení více

    Vysoké frekvence jsou obtížné pro lidi, kteří trpí slyšením plavčíků. Frekvence z roku 2000 Hertz se počítají až do vysokých tónů. V rozhovorech jsou některé zvuky - například S, F nebo H - obzvláště obtížné slyšet, s obecně nudným vnímáním prostředí. Stejně tak vysoké hlasy, twittering ptáci, stejně jako vysokofrekvenční signály (např. Pípnutí jako signál uzavřeného mytí) zůstávají nepřístupné pro postižené. Je obzvláště nápadné, když zjistí, že objem sluchu většinou zůstává nezměněn a vzniká pouze pocit nezřetelnějšího vnímání sluchu.

    Příznaky odlišné intenzity také exprimují v závislosti na expresi vysokofrekvenční ztráty sluchu:

    Diagnóza slyšení sluchu

    Pro diagnózu vysoké ztráty sluchu se nejprve provede test sluchu a je vytvořen audiogram. Typ ztráty sluchu a stupeň poškození lze stanovit z audiogramu. V případě hluku sluchu, odpadu z roku 2000 Hertz a vyšší show v audiogramu.

    Vysoko -se slyšení audiogramu

    V tomto audiogramu je vidět křivka, která je typická pro zvuk sluchu. Od roku 2000 Hertz výrazně poklesla jak kostní, tak vzduchová trubka se zvyšující se frekvencí. To znamená, že pacient z této oblasti může slyšet mnohem horší.

    Léčba: Ošetřte ztrátu sluchu s vysokou frekvencí

    Při naslouchnutí může být ztracené frekvence a měly by být obvykle znovu slyšitelné. Pokud léčba chybí, může jinak existovat koncentrace, nejistota a/nebo agrese. Opatření léčby nebo operační léčby nejsou možná.