Hörakustik Meister: Meisterprüfung, Meisterschule & Meisterkurs

Slyšící akustics Master: Master zkouška, Master School & amp; Hlavní kurz

Sluchový mistr je specialista, který se specializuje na přizpůsobení sluchadel a dalších akustických pomůcek. Navštěvovali jste hlavní školu a úspěšně absolvovali magisterskou zkoušku.

Hlavní škola je školení pro slyšení akustiků, kteří již dokončili školení a několik let odborných zkušeností. Na hlavní škole se účastníci učí vše, co stojí za to vědět o různých sluchadlích a jejich aplikacích, ale také o obchodních a právních aspektech hlavní profese. Hlavní škola obvykle trvá asi rok a končí magisterskou zkouškou.

Magisterská zkouška je písemná a ústní zkouška, která je prováděna řemeslnou komorou. Slouží ke kontrole dovedností a znalostí odborníků na péči o sluch a zajištění, aby splňovali požadavky na hlavní povolání.

Po úspěšném uloženém hlavním zkoušce může Master Care Master najít vlastní společnost Stimul -Facustics nebo pracovat v manažerské pozici ve stávající společnosti. Jste schopni přizpůsobit a opravit sluchadla, ale také poskytovat rady zákazníkům a pomoci vám s výběrem vhodných sluchadel.

Celkově je mistr naslouchání důležitým specialistou, který pomáhá lépe slyšet lidi s problémy se sluchem, a tak zlepšovat jejich kvalitu života.