Hörberatung & Hörgeräte Beratung | MySecondEar

Pokud máte podezření na snížení sluchu nebo již jste jisti, že budete potřebovat sluchadlo, měli byste v každém případě používat profesionální rady pro sluch . Hmota různých návrhů, funkcí a návrhů na rozmanitém trhu sluchadla však může stěžovat na proces výběru. Protože vzniká nejen otázka technicky a opticky požadovaných nemovitostí, ale také ceny a granty na zdravotní pojištění .

nicméně - nebo dokonce kvůli jeho složitosti - je výběrová proces největší význam, protože vhodná sluchová pomoc může mít obrovský vliv na vaši sociální a odbornou účast a na vaši kvalitu života . Často je však složitější, než se očekávalo, že určí vaše vlastní potřeby. Profesionální poslechové poradenství vás doprovází od začátku prostřednictvím procesu analýzy potřeb, výběru, přenášení a přizpůsobení se, aby nabídla strukturu a přehled ve vzdáleném světě sluchových pomůcek. Takže můžete vědět kdykoli v Specialist Hands , které můžete podpořit na cestě k nové kvalitě sluchu.

Nyní kontaktujte & gt;

Výběr sluchadla je stejně individuální jako vy!

Vaše potřeby sluchu jsou stejně individuální jako váš otisk prstu. Osobní faktory, jako je sociální integrace, technický nárok, optické preference a míra sluchového postižení, hrají rozhodující roli v procesu výběru. Individualita při slyšení rady vybrat naslouchátko pro vás je proto nezbytná! Pouze v případě, že vaše osobní požadavky a touhy jsou odpovědné, mohou sluchové pomůcky vykonávat svou práci optimálně. S odbornou odborností a mezilidskou citlivostí váš konzultant pro slyšení zvažuje všechny faktory, aby jim poradil v cíle a osobně

Rada pro slyšení & amp; Poradenství na sluchadlových pomůrech jako základ pro výběr sluchadla

V prvním kroku rady o sluchu se všechno točí kolem vašich potřeb slyšení, vaší situaci na sluchu a vašich očekáváních zajistit výše popsanou individualitu. Za tímto účelem je zaznamenáno vaše prostředí poslechu: často zůstáváte v hlasitém prostředí? Děláte hodně sportu? Jak je navržena vaše profesionální a sociální integrace? Osobní očekávání jsou také dotazována: Ve kterých oblastech je pro vás naslouchadlo obzvláště důležité? Plánujete s ním poslouchat hudbu? Na základě informací je vytvořen váš individuální profil sluchu , což je základem dalšího slyšení.

Na místě se také na místě poslech a jazykové testy provádějí v rámci analýzy sluchu a zahrnují se do rady, takže je také přizpůsobena dodávka vašim potřebám sluchu. Jako další aspekt tvoří anatomie vašich uší kritérium, které je třeba pozorovat v procesu výběru. Pokud je váš rozsáhlý profil sluchu vytvořen, váš poslechový konzultant doporučuje, abyste pro své požadavky, potřeby a ceny. Nakonec jste samozřejmě vybrané tělo, které rozhodne, které zařízení chcete testovat ve zkušební fázi.

Nyní kontaktujte & gt;

Jak můžete vidět dobrou radu poslechu?

Samotná rada pro slyšení nezaručuje výběr pro vás vhodné sluchové pomůcky. Spíše závisí technické a mezilidské vlastnosti konzultanta pro slyšení. Následující vlastnosti se vyznačují dobrým poslechovým konzultantem:

  • Komplexní profesionální kompetence
  • Interpersonální empatie
  • Poctivost a transparentnost týkající se cenových a modelových nápadů

Kromě toho by na zkouškách a diskusích mělo být dostatek času, aby bylo možné v konečném důsledku odpovědné za nezbytnou individualitu a aby bylo možné učinit vhodné návrhy týkající se jejich výběru sluchadla.

Rada pro slyšení - co tedy?

Po vyslechnutí rady následuje zkušební dopravce a konečná volba vašich nových sluchadel. Je důležité nosit sluchadla co nejvíce, aby se postupně zaznamenával požadovaný úspěch sluchu. Pokud se vyskytnou problémy, otázky nebo podobné, neváhejte se poradit s akustikem naslouchači. Diskutovány jsou nejen objasněny akustické obavy, ale také kosmetická přání nebo vylepšení v přepravním systému.

Nyní kontaktujte & gt;

rada nad rámec poslechu

Váš konzultant pro slyšení je s vámi také kompetentní nad rámec nabídky sluchadel. Pokud jde o další témata o poslechu, příslušenství pro sluchadlo, tinnitus, ochranu sluchu a řešení poslechu spočívá v každodenním životě, můžete se dostat stejně profesionálně.

Rada pro slyšení na MySecandear

6 Vaše výhody začínají s námi před vaší konzultací: prostřednictvím našeho kanálu YouTube se můžete značně dozvědět o všech tématech ohledně poslechu a konkrétních sluchadel, vašich nemovitostí a cen. Pokud jde o radu, máte na výběr poslechové konzultace telefonicky, abyste si mohli ušetřit cestování a čas a být zcela bez ohledu na umístění. Alternativně vás kdykoli vítáme v jednom z našich specializovaných obchodů.

Největší rozdíl v konvenční akustice sluchu je však úplná transparentnost. MySecandear vám nabízí příležitost porovnat ceny a funkce , abyste pro vás osobně našli nejlepší řešení pro slyšení. Transparentnost nezačíná krátce před začátkem nákupu, ale od začátku vaší cesty spolu s námi. Podle toho lze některá sluchadla vyloučit přímo kvůli cenovému rámci, který jste definovali, a svůj čas můžete použít rozumně pro vzorek skutečně dotyčného!

Nyní kontaktujte & gt;

Zarezervujte si radu slyšení od MySecandear

Jmenování pro profesionální, telefonní konzultace v MyScondead můžete snadno kniha zde online. Po konzultaci telefonicky (030 31193965) nebo e -mailem ( hello@mysecondear.de ) lze také provést jmenování.