Alte Hörgeräte & Hörgerätebatterien entsorgen | MySecondEar

staré sluchové pomůcky & amp; Zlikvidujte baterie naslouchátko

sluchové pomůcky jsou důležitými zařízeními, která pomáhají mnoha lidem napravit nebo zlepšit jejich slabost sluchu. Jsou to však také elektronická zařízení, která musí být řádně zlikvidována po skončení jejich života. V tomto článku se podíváme na to, jak zlikvidovat sluchové pomůcky a baterie na sluchadla a jaké možnosti jsou.

Nejprve je důležité si uvědomit, že naslouchátko a baterie naslouchátka by neměly být jednoduše zlikvidovány v koši. Obsahují potenciálně škodlivé látky, které musí být správně recyklovány , aby chránily životní prostředí a chránily zdroje. Modernější baterie zinkového vzduchu nejsou považovány za nebezpečné, ale přesto nejsou určeny k likvidaci v domácnosti.

Způsob, jak zlikvidovat sluchové pomůcky, je návrat k výrobci nebo prodejci. Mnoho společností zřídilo programy na výběr starých sluchadel a darování je nebo je řádně recyklovat. Pokud vrátíte sluchadla, ujistěte se, že jsou odstraněny všechny baterie a že jsou odesílány v kontejneru bezpečného přepravy.

Další možností je doručení sluchadel ve sběrném bodě pro elektroniku . V mnoha obcích nebo supermarketech existují speciální body sběru, kde lze předat stará elektronická zařízení, včetně sluchadel. Tyto body sběru zajišťují, aby zařízení byla správně recyklována.

Existují také organizace , které se věnují sběru a recyklaci sluchových pomůcek . Příkladem toho je slyšet nyní , organizace, která shromažďuje staré sluchové pomůcky a odpouští jim lidem v nouzi, kteří si nemohou dovolit drahá nová zařízení.

shrnuto následující:

Sluchové pomůcky a baterie naslouchadel správně pomáhají chránit životní prostředí a chránit životní prostředí. Existuje mnoho způsobů, jak nakládat se starými sluchadly, jako je návrat k výrobci nebo prodejci, doručení ve sběrném bodě pro elektroniku nebo předání organizaci, která se věnuje shromažďování a recyklaci sluchadel. Ujistěte se, že všechny baterie jsou odstraněny a sluchadla jsou před nimi bezpečně zabalena.