Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

Sluchové pomůcky a výrobci sluchových pomůcek z Německa

Německé sluchové pomůcky jsou důležitou součástí německého akustického průmyslu a v posledních letech získaly dobrou pověst kvůli jejich kvalitě a technologii. V Německu existují výrobci naslouchátka, kteří vyrábějí inovativní a výkonná zařízení, aby vyhovovaly potřebám nositelů naslouchátka.

Jedním z nejslavnějších německých výrobců sluchadla je Siemens. Společnost je jedním z průkopníků odvětví nesluchu a nabízí širokou škálu sluchadel, které lze přizpůsobit různým typům ztráty sluchu a titulu. Slyšlivé pomůcky Siemens jsou známé zejména svou vysokou kvalitou a intuitivním provozem. V roce 2015 byly sluchové pomůcky Sivantos prodány skupině Sivantos. Technologie se však dodnes používá se sluchadly Signia.

Dobře známý výrobce sluchadla z Německa je také zvuková služba. Sídlo společnosti je v Löhne, nyní existuje společnost již více než 40 let. Sluchové pomůcky, které tato společnost prodává ve více než 30 zemích po celém světě. Horst Peter Kühne je akustik a specialista na sluchové systémy. Na konci 70. let založil svou společnost, která je nyní známá jako zvuková služba. Založil zvukovou službu poté, co se dozvěděl spoustu zajímavých faktů o výhodných sluchových pomůckách v Americe, které byly umístěny přímo do ucha. Poté se vrátil do Německa a založil společnost Audio Service Company. Proto ve společnosti se specializoval na „in ušní zařízení“ pro uši.

Společnost Bernafon také stojí za to. Má své sídlo ve Švýcarsku, ale továrna na sluchové pomůcky z Bernafonu v Berlíně. Společnost, která je součástí Demant Holding, nabízí naslouchátko pro všechny typy ztráty sluchu a tituly a přikládá velkému významu rozvoji inovativních technologií. Sluchové pomůcky Bernafon jsou zvláště známé svou kvalitativní a filigránnou konstrukcí.

4 Tito výrobci nabízejí sluchové pomůcky pro všechny typy ztráty sluchu a tituly a neustále vyvíjejí nové technologie ke zlepšení kvality života dopravců naslouchátka. Některé z nejznámějších výrobců německých sluchadel jsou Siemens a zvuková služba. Všichni získali dobrou pověst s jejich kvalitou a technologií a pomohli Německu stát se důležitým místem pro slyšení akustického průmyslu.