Hörgeräte selbst einstellen: Lautstärke, Hörprogramme, App
Set

sluchové pomůcky: Volume, sluchové programy, App

sluchové pomůcky jsou malá elektronická zařízení, která slouží lidem s problémy se sluchem. Pokud máte naslouchátko, je důležité, aby byla správně nastavena tak, abyste měli nejlepší možný zážitek z poslechu. Zde je několik tipů a informací o tom, jak nastavit sluchadla.

Sluchová pomůcky nastavená hlasitost

Objem sluchadla lze podle potřeby upravit. Pokud máte potíže s porozuměním konverzacím v hlasitém prostředí, může být užitečné zvýšit objem. Pokud však máte problémy s pochopením tichých zvuků nebo hlasů, by mohlo mít větší smysl snížit objem. Svazek lze buď nastavit ručně prostřednictvím řadiče na sluchadlo nebo prostřednictvím aplikace na vašem smartphonu.

Nastavte sluchové pomůcky

V některých případech můžete nastavit vlastní sluchadlo úpravou objemu a dalších nastavení. To je zvláště užitečné, pokud jste v různých prostředích a chcete odpovídajícím způsobem přizpůsobit nastavení. Každá naslouchátka nabízí různé programy sluchu. Existují různé programy jako: restaurace, televize, hudba, klidné prostředí atd.

Nastavte sluchadla prostřednictvím aplikace

Některá sluchadla mají také aplikaci, kterou můžete použít k výhodné změně nastavení z vašeho smartphonu. Aplikace vám umožní přizpůsobit hlasitost, zvuk a další nastavení, aniž byste museli ručně nastavovat sluchadlo. To může být zvláště užitečné, pokud jste v hlasitém prostředí a rychle chcete změnit nastavení, aniž byste museli odstranit naslouchátko.

sluchová pomoc Awaptation

Adaptace z dálky nejprve zní pro mnoho nositelů naslouchátka nemyslitelné. Obávají se kvalitativní nevýhody nebo potřeba technických znalostí. Naopak: Digitální vzdálená nastavení je technicky ekvivalentní, vyžaduje pouze základní manipulaci s chytrým telefonem a také nabízí celou řadu výhod ve srovnání s adaptací na místě: problémy jsou vyřešeny tam, kde se vyskytují - je to možné pomocí digitálního dálkového ovládání na dálku Nastavte sluchadla v reálných, každodenních situacích a prostředích. To zvyšuje pravděpodobnost úspěchu adaptace.

Celkově je důležité, aby vaše sluchadla byla správně nastavena tak, abyste měli nejlepší možný zážitek z poslechu. Ať už provedete nastavení ručně nebo se měníte prostřednictvím aplikace, existuje mnoho způsobů, jak přizpůsobit sluchadlo vašim individuálním potřebám. Pokud máte potíže s úpravou sluchadla nebo si zvyknete na poslech sluchadla, měli byste se obrátit na svého akustika naslouchátka, který vám může pomoci zastavit sluchadlo a zvyknout si na poslech sluchadla.