Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

sluchové pomůcky v rovině

Použití sluchadel v letadle může být pro některé lidi výzvou. Hlasitý hluk motoru a tlakový rozdíl v kabině může být výzvou. Existuje však několik tipů a triků, které mohou pomoci dokonale využít sluchadlo v letadle.

Za prvé, uživatelé naslouchátka by měli zajistit, aby vaše sluchadla byla plně nabitá před vstupem do letadla. Je také vhodné vzít si nabíječku nebo náhradní baterie s sebou, pokud se naslouchátka během letu vzdá.

Během letu by uživatelé sluchové pomoci by se měli ujistit, že vaše naslouchátka dobře sedí a že ovládání hlasitosti je nastaveno na vhodný objem. Pokud je to možné, uživatelé sluchadla by se měli také pokusit získat místo poblíž kabiny letadla, protože hladina hluku v této oblasti je obvykle nižší.

Je také důležité si uvědomit, že sluchové pomůcky jsou vloženy do režimu letu při letu, když zvukový tón „půst vašeho bezpečnostního pásu“. Nemusíte však odstraňovat ani vypnout sluchadla. Pouze pokud nosíte sluchové systémy, které odesílají rádiové signály, musíte je uvést do režimu letu - jako je tomu u smartphonů.

Celkově existují některé faktory, které mohou ovlivnit použití sluchadel v rovině, ale s trochou přípravy a správného nastavení si uživatelé naslouchnutí mohou během letu také užít dobrý zážitek z poslechu.