Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Připojte sluchové pomůcky s iPhone - vyrobené pro sluchové pomůcky (MFI)

Stichopné pomůcky pro IPHONE (MFI) jsou naslouchátka, která byla speciálně vyvinuta pro použití se zařízeními Apple a mohou navázat přímé spojení s těmito zařízeními. Tato sluchadla mohou být spojena s iPhony, iPady a dotyky iPodu přes Bluetooth, a tak nabízejí různé výhody ve srovnání s konvenčními sluchadly.

Jednou z hlavních výhod sluchadel MFI je možnost streamování zvuku přímo z připojených zařízení. To umožňuje uživatelům poslouchat hudbu, podcasty a další zvukový obsah bez dalších zařízení a také volat jednoduše stisknutím sluchových pomůcek. MFI sluchadla také nabízejí možnost ovládat hlasitost a další nastavení přímo prostřednictvím připojeného zařízení, což je obzvláště pohodlné, když jste na cestách.

Další výhodou sluchových pomůcek MFI je integrace do aplikace Apple Health. Tato aplikace umožňuje uživatelům sledovat a spravovat nastavení a informace na sluchadlové pomoci, což usnadňuje sledování pokroku a pokroku při používání sluchadel.

MFI sluchové pomůcky jsou také obzvláště uživatelé a snadno použitelné. Často nabízejí jednoduchou ovládací prvek jednoho knoflíku, která umožňuje uživatelům rychle přistupovat k nejdůležitějším funkcím, jako je volání nebo přepínání mezi různými zdroji zvuku.

Připojte sluchové pomůcky s iPhone

  • Ujistěte se, že váš iPhone je na nejnovější aktualizaci softwaru. MFI sluchadla obvykle potřebují nejnovější software, aby správně fungoval.

  • Vytvořte naslouchátko při nakládání TUI a připojte nakládací DUI k napájecí mřížce. Nechte sluchové pomůcky účtovat několik minut, abyste byli připraveni k připojení.

  • Otevřete aplikaci Nastavení na vašem iPhone a klepněte na "Bluetooth".

  • Přepněte na Bluetooth stisknutím posuvníku doprava vedle „Bluetooth“.

  • V nastavení vyberte „Provozní pomůcky“ a poté přejděte na „Sluchové pomůcky“.

  • Udržujte tlačítko připojení stisknuté na sluchadlové pomůcky na několik sekund, abyste je uvedli do režimu připojení. Sluchátka by měla být zobrazena v seznamu dostupných zařízení Bluetooth.

  • Klepnutím na název na sluchadla v seznamu vás připojte k vašemu iPhone.

  • Počkejte na vytvoření připojení. Jakmile je připojení navázáno, sluchadla by měla být zobrazena v seznamu.

  • Nyní můžete streamovat hudbu, podcasty nebo jiný zvukový obsah z vašeho iPhone do sluchadel hraním požadovaného zvuku na vašem iPhone. Můžete také hovořit stisknutím na sluchadel na tlačítku připojení.

  • Poznámka: Nejprve budete muset kalibrovat naslouchátko s programem úpravy sluchového systému sluchátka, než se budete moci připojit k iPhone. Obraťte se na svého výrobce sluchadla nebo akustika na sluchadla a získejte další informace.

    Celkově nabízejí sluchové pomůcky MFI řadu výhod pro uživatele zařízení Apple. Umožňují streamování zvukových souborů přímo z připojených zařízení, nabízejí jednoduché ovládání a integraci do aplikace Apple Health a jsou snadno použitelné. Pokud používáte iPhone nebo jiné zařízení Apple a hledáte sluchadla, sluchadla MFI by mohla být dobrá volba.