ITE Hörgeräte: Was sind ITE Hörgeräte? | MySecondEar

Ite sluchadla: Co jsou to sluchové pomůcky?

ite je zkratka pro „v uchu“ (v uchu) naslouchátka, tj. Sluchové pomůcky, které se nosí přímo v uchu. Tato sluchová pomůcky jsou viditelnější než jiné sluchové pomůcky, jako jsou CIC nebo IIC sluchové pomůcky.

ite sluchadla se skládají z bydlení, které je vloženo přímo do ucha, a reproduktoru, který posiluje zvuk. Jsou nabízeny v různých velikostech a tvarech (HS = polovina skořepiny, fs = plná skořápka), aby se zajistilo, že jsou vhodné pro každé ucho.

ITE naslouchátka se často používají pro světlo až střední ztráty sluchu. Jednou z nevýhod sluchadel je, že nemusí být tak silné jako jiné sluchadla, zejména s těžkou ztrátou sluchu. Obvykle jsou o něco dražší než jiné sluchové pomůcky, protože musí být vyrobeny jednotlivě.

Pokud si vyberete sluchadlo ITE, je důležité, abyste ji upravili profesionálním profesionálem v oblasti sluchu. To může odpovídat sluchadlu vašim individuálním potřebám a zajistit, aby sedala a fungovala správně.

ITE naslouchátka jsou dobrou volbou pro lidi, kteří hledají řešení uši pro jejich ztrátu sluchu a dobře pracují s mírnou až mírnou ztrátou sluchu. Měli by však být upraveni profesionálním odborníkem na péči o sluch, aby zajistili, že sedí a správně pracují.