Hörgeräte mit Bluetooth verbinden - So einfach geht es!
2 To umožňuje přímý zvukový recepci , například z hudby, telefonie nebo televizního tónu, prostřednictvím sluchadel. Výsledkem je, že existuje mnoho oblastí aplikace, ve kterých připojení Bluetooth zajišťuje volné ruce a úlevu.

Spojení například mezi smartphonem a sluchadlem je stanoveno pouze v několika jednoduchých krocích a liší se pouze minimálně v závislosti na operačním systému. Zapínání, otevření nastavení a zapnutí Bluetooth na obou stranách, se obvykle musí zapnout, dokud nelze zobrazit a vybrána na sluchadla na smartphonu, notebooku atd. Deaktivace musí být také prováděna prostřednictvím nastavení. Základním předpokladem je vždy kompatibilita sluchadla a koncového zařízení a částečně určité verze operačního softwaru.

Připojte sluchové pomůcky s Apple

sluchové pomůcky, které nosí značení před iphone (MFI), lze obvykle snadno spojit se zařízeními Apple. Před zakoupením, zda jsou váš smartphone a vaše naslouchátka ve skutečnosti kompatibilní. Pro spojování je třeba provést následující kroky: Nastavení & gt; Bluetooth: Ujistěte se, že je zde aktivován Bluetooth. Vraťte se do Nastavení & gt; Provozní AIDS & GT; Sluchátka: Pokud jste zde, otevřete a připojte bateriový prostor vašich sluchadel (v bateriových zařízeních ) nebo zapněte sluchadla vypnuto a zpět (pro bateriová zařízení ). Jakmile se vaše sluchové pomůcky zobrazí, klepněte na ně. Postupujte podle pokynů na obrazovce a počkejte, až bude vazba dokončena. Konec párování označuje signální tón. Po provedení tohoto procesu se vaše sluchadla automaticky připojí k koncovému zařízení.

Nastavení nastavení můžete získat prostřednictvím nastavení & gt; Provozní AIDS & GT; Hörhilfe & gt; MFI sluchové pomůcky. Alternativně lze nastavení otevřít pomocí krátkého příkazu : Stiskněte boční tlačítko nebo tlačítko Domů třikrát. Pro přístup přes řídicí centrum můžete „poslouchat“: Přejděte na Settings & gt; Provozní AIDS & GT; Sluchové pomůcky & gt; MFI sluchové pomůcky & gt; Ovládání na obrazovce zámku: Aktivujte tuto možnost pro přímý přístup. Nyní můžete ovládat naslouchadlo, vybrat naslouchadlo, vybrat Streams s blokovanou obrazovkou stav baterie, objemu a okolního mikrofonu a určit živou účast a určit, zda zvukové signály, jako například hovory, měly by být předány na sluchadlo nebo ne.

Sloupky můžete spojit s několika zařízeními Apple. Změna mezi připojeními obvykle funguje automaticky, pokud provádíte akce na příslušném zařízení, které obsahuje zvukové signály nebo volání na smartphonu. Změny nastavení se také automaticky přenášejí na všechna zařízení. Je důležité pouze registrovat na všech zařízeních s Apple ID a být ve stejné síti WLAN. Apple Services Siri, Telefonie, Apple Music, Apple Podcast a Apple TV jsou k dispozici pro streamování sluchadla.

Připojte sluchové pomůcky s Androidem

Připojení k zařízením Android lze vytvořit v operačních systémech od Android 13 nebo vyšší. Zda již máte tuto verzi, lze zkontrolovat v nastavení systému. Sluchové pomůcky a produkty Android jsou s danou kompatibilitou na dvou způsobech spojení :

  • O „připojených zařízeních“: Otevřete nastavení & gt; připojená zařízení & gt; Spárujte nové zařízení. Aktivujte Bluetooth na sluchadla a vyberte jej ze seznamu, jakmile se naslouchátka objeví na obrazovce zařízení Android. Aby bylo možné spárovat několik sluchadel, musí být jeden po druhém připojen tímto způsobem. Zpráva „aktivní, levá a pravá“ označuje, že připojení k oběma zařízením bylo úspěšně navázáno. Nastavení na sluchadlových pomůrech je přístupná a upravena kromě názvu sluchadla.
  • O „Sluchovkách“: Přejděte na Nastavení & gt; Provozní AIDS & GT; Sluchové pomůcky & gt; Next & gt; Spárujte nové zařízení. Aktivujte režim spojovacího prostředku na sluchadla a vyberte jej v seznamu na koncovém zařízení, jakmile se tam zobrazí. Pro připojení několika sluchadel musí být spojka prováděna jednotlivě pro obě zařízení jedna po druhém. Pokud jsou obě zařízení úspěšně připojena, zobrazí se stav „aktivní, levý a pravý“.
  • sluchové pomůcky s Bluetooth: Function & amp; Výhody

    Bluetooth umožňuje přenos dat mezi zařízeními prostřednictvím rádia, pokud jsou v těsné blízkosti. Bezdrátové spojení mezi dvěma koncovými zařízeními zůstává uloženo a zajišťuje automatické spojení z nich, za předpokladu, že je Bluetooth aktivován a poloměr přenosu je pozorován, dokud není připojení aktivně odstraněno. Rozsah, ve kterém je přenos dat úspěšný, se liší. Některé z možností je vytvořit několik připojení k různým zařízením.

    Největší výhodou sluchových pomůcek Bluetooth je připojení k jiným koncovým zařízením , jako je smartphone, televize, počítač atd. Zvuk externích zařízení je přenesen do vašich sluchadel a umožňuje a umožňuje a Volný pohyb ve vesmíru bez ztráty kvality. Pro připojení k televizi je nutný a televizní konektor . Přestože je většina moderních sluchadel vybavena Bluetooth, měli byste se ujistit, že vaše sluchadla jsou kompatibilní s příslušnými konečnými zařízeními před provedením nákupu. Pokud se snažíte o další upřesnění dojmu poslechu, můžete použít konfigurace specifických pro výrobce . .

    Mnoho lidí se obává rychlé ztráty baterie při používání Bluetooth. Tento strach je zcela odůvodněný, protože baterie na sluchadlové pomůcky je snížena při používání Bluetooth. Bluetooth Low Energy však snižuje spotřebu elektřiny bez spuštění zpoždění. Tímto způsobem existuje vysoký výkon, rozsáhlou konektivitu a světlo a rychlé nabíjení.