Hörgeräte mit dem Fernseher/ TV verbinden

Omezené sluch ovlivňuje téměř všechny oblasti života. Skutečně relaxační televize je výzvou pro mnoho denních výzev, protože problémy se sluchem omezují televizní potěšení. Naštěstí moderní sluchové pomůcky již nejsou navrženy výhradně pro posílení každodenních rozhovorů. Místo toho otevírají nové možnosti účasti a normality pro sluchové postižení prostřednictvím připojení k externím zařízením.

Televize s poškozením sluchu

Nejen vaše vlastní zábava z televize je, ale také může být také ovlivněna spoluobčana - například rodina, přátelé nebo partneři. Často to může být dokonce první náznak snižování sluchu. Pokud chcete vrátit sebe a své spolubydlící obvyklý televizní zážitek zpět, máte různé možnosti:

  • televizní sluchátka : Většinou první (přechodové) řešení, když hlasitá televize bere nerv. Neexistuje však nezanedbatelný problém: Televize již při používání sluchátek již není možná, protože zvuk je vydán hlasitě nebo prostřednictvím sluchátek.
  • Programy televizního slyšení : Akustik na sluchadlo může nakonfigurovat určité televizní programy, které se pak používají v příslušných situacích. Zejména s vysokými podíly řeči jako ve zprávách tyto programy podporují porozumění slyšení. V případě jazyka, který se vyskytuje se zvuky a/nebo hudbou na pozadí, může být rychle nepochopitelný.
  • TV Streamer : S dalším příslušenstvím je možné přímý přenos zvuku z televize do sluchadla. Ve srovnání s výše uvedenými možnostmi je výsledkem optimální kombinace kvality sluchu a přizpůsobeného objemu pro všechny kolegy. Navzdory spojení se sluchadly mohou další přítomnost slyšet zvuk v požadovaném svazku. Další vylepšení zvuku lze upravit pomocí odpovídajících aplikací.

Připojte sluchové pomůcky s televizí

Mezitím všichni hlavní výrobci sluchadla nabízejí vhodné televizní streamery k jejich sluchadům. Aby bylo možné navázat spojení mezi sluchadlem a televizí, musí být propojeny televizní streamery i televize, stejně jako streamery a naslouchátko. Poté, co jste jednou provedli spojku, zařízení se při zapnutí obvykle připojují. Zčásti je možné spojit několik sluchadel s televizní vázací písní. Přesný proces připojení a vazby je podobný, ale je specifický pro výrobce. Proces vazby některých vybraných toků nejpopulárnějších značek je uveden níže.

TV adaptér pro sluchadla

Různí výrobci sluchadla nabízejí televizní adaptéry pro sluchadla, aby vrátili televizní zážitek. Výběr nejoblíbenějších výrobců najdete zde:

Oticon Connect Slunds s televizí

adaptér Oticon 3.0 : Tv adaptér Oticon je nejprve připojen k zdroji energie. K dispozici jsou čtyři možnosti připojení k připojení od televize do adaptéru, přičemž sám výrobce doporučuje používat Toslink, protože takto je dosaženo nejlepší kvality zvuku. Posledním přípravným krokem musí být spojení sluchadel s televizním adaptérem. Můžete připojit pouze adaptér na sluchadlo, ale samotný adaptér lze spárovat s libovolným počtem zařízení. K tomu musí být otevřen a poté znovu uzavřen kompartment baterie sluchadel. Přiveďte aktivované naslouchátka poblíž adaptéru nebo je na něj položte. Jakmile LED diody svítí nepřetržitě modře, páření je kompletní. Nyní lze edici rozsahu televize aktivovat při výběru programu, pokud jsou na dosah.

Pokud jste vlastněni dálkové ovládání , můžete také začít streamovat přes televizní adaptér a na dálku poslouchat Televizní tón až 15 metrů. Pokud vaše naslouchátka nemá Bluetooth, můžete použít Streamer Pro . Váš akustik naslouchátka musí spárovat sluchadla pouze jednou s přínosem s proudem na, pak máte možnost použít výhody televizního adaptéru.

Phonak Connect Slunds s televizí

Phonak TV Connector : TV konektor z Phonaku musí být nejprve připojen k zdroji energie a k televizi být spojen. Vaše sluchadla mohou být spárována stisknutím tlačítka připojení konektoru, pokud jsou první od něj menší než jeden metr. Potvrzovací tón označuje úspěšné připojení. Po první vazbě jsou sluchadla automaticky připojena, jakmile jsou na dosah.

Sluch naslouchátka se připojte k televizi

Rehound TV Streamer 2 : Streamer Resdund je také připojen k zdroji energie a vaší televizí v První krok. Spojení sluchadla je aktivována krátkým otevřením a uzavřením kompartmentu baterií naslouchátků. Bateriová zařízení musí být na okamžik vložena do nabíječky a znovu odstraněna. Současně musí být tlačítko párování na streameru stisknuto, aby bylo možné aktivovat páření. Úspěšná výroba připojení je potvrzena tónovou sekvencí a jste připraveni použít Streamer pro televizi. Můžete také nastavit samotný televizní adaptér, v závislosti na tom, zda nosíte sluchové pomůcky v jednom nebo na vázání, ať už chcete dostávat mono nebo stereo zvuk.

Widex Connect Slunds s televizí

widex tv play : Jakmile je televizní hra Widex spojena s televizí, spojování s propojením s Sluchové pomůcky se mohou uskutečnit. Chcete -li to provést, krátce otevřete kompartmenty baterie, znovu je zavřete a přiblížte zařízení k stanici. Světelný signál je indikátorem úspěšného páření. Poslouchovací potěšení lze také upravit v hlasitosti a zvuku prostřednictvím aplikace.

StarKey Connect Slunds s televizí

Starkey TV 2.4 Streamer : Připojte streamer k elektřině a televizi. Chcete -li připojit sluchové pomůcky a televizní streamery, krátce vypněte bývalý a na okamžik počkejte, než je znovu zapnete. Sluchové pomůcky musí být poblíž stanice Streamer, aby bylo párování úspěšné. Pokud je použito níže, může být streamování spuštěno prostřednictvím aplikace a užíváno v rozsahu 10 metrů.

Sluchové pomůcky signia se připojte k televizi

Signia Eflectline TV : Vaše zefektivnění musí být nejprve připojeno a přepnuto na elektřinu a televizi. Poté vypněte sluchadla a zpět. Chcete -li zahájit automatickou vazbu, vložte na sluchadlo na streamer. Spojení bylo úspěšné, pokud obě LED diody září nepřetržitě modré.