Hörgeräte-Test 2024 - Hörgeräte Testsieger

Porovnání sluchadla: Test naslouchadla 2023

Pro následující článek jsme porovnali nejnovější sluchadla od různých výrobců a hlásili, který z testovaných doporučujeme.

Předem to je třeba říci: Neexistuje žádná univerzální sluchová pomoc pro všechny . Sluchátka jsou zdravotnické prostředky, které musí být přizpůsobeny jejich potřebám. Proto

Kromě tohoto článku jste vítáni sledovat přidružené youtube video .

Pokud máte nějaké dotazy ohledně výběru sluchadla, náš tým pro slyšení a konzultanti vám rádi pomůže. Pokud je to nutné, kontaktujte nás nebo se k nám obraťte telefonicky na +49 30 3080 6040 (Německo), +43 720 816056 (Rakousko) nebo +41 43508 46 (Švýcarsko)!

Vítěz testu na sluchadlo 2023

1. místo - nejlepší sluchadlo 2023: oticon real

Informace o Oticon real najdete zde: oticon real

oticon real je nástupcem oticon více . Oticon Real je sluchadlo, které je poháněno novou platformou Polaris R s technologií Realound. Oticon Real snižuje úsilí o sluch o 22% s novým stabilizátorem náhlého zvuku a je navržen tak, aby zpracoval skutečné zvuky života ještě lépe, včetně jedinečné funkce, aby se zabránilo větru a rušení.

Zajímám se o Oticon Real & Design ric pozice za uchem velikost Klein ekvalizér až 24 kanálů Bluetooth Ano dobíjecí Ano cena od 1 790 EUR (na ucho)

2. místo: starkey evolv ai

Zde najdete Omnia Resound: omnia

Zejména pro lidi se sluchovým poškozením, akustické detaily v každodenním životě často klesají. Je to však přesně slyšet, že nás kombinuje s našimi blízkými a činí svět hmatatelným. Rehound převzal tento problém a vytvořil sluchadlo s Omnia , která poskytuje podrobnosti ze všech směrů vašeho zvukového prostředí přístupné.

Zajímám se o Omnia & gt; Design ric pozice za uchem velikost Klein ekvalizér až 17 kanálů Bluetooth Ano dobíjecí Ano cena od 1 690 EUR (na ucho)

4. místo: phonak audeo lumity

Signia Pure Ax najdete zde: signia čistá sekera

Signia Pure Charge & amp; Go Ax je sluchová pomoc HDO s bývalým seznamem, dobíjecího a jedním z prvních sluchových pomůcek, které využívá rozšířená platforma Xperience. K dispozici je Signia Pure Charge & Amp; Jděte také sekerou s integrovanou T-COIL. V posledně uvedeném modelu můžete očekávat delší výdrž baterie a větší design.

Aplikace Signia nabízí svým uživatelům „všestranný bezstarostný balíček“, protože kombinuje všechny existující aplikace Signia v jednom. To také zahrnuje Telecare a Assistant Signia v aplikaci. Pomocí aplikace Signia můžete kdykoli upravit hlasitost a program naslouchátka. Pokud potřebujete další podporu, můžete použít Assistant nebo Telecare Signia. Tyto dvě funkce vám pomohou rychle a kompetentně, asistent Signia je pro vás dokonce k dispozici.

Zajímám se o signia čistě ax & gt; Design ric pozice za uchem velikost Klein ekvalizér až 24 kanálů Bluetooth Ano dobíjecí Ano cena od 1 290 EUR (na ucho)

Nejlepší sluchadlo pro porozumění jazyku - špičkové sluchové pomůcky: oticon real

oticon real je náš osobní vítěz testu. Naslouchátko se přesvědčí ve všech situacích - od extrémně klidného nebo větrných prostředí až po otevření, haly. Existuje také mnoho užitečných funkcí. Připojení k smartphonu, televizi nebo jiným zařízením není problém s Oticon Real. Náš tým pro slyšení může plně doporučit Oticon Real!

Při nákupu sluchadla musíte věnovat pozornost!

Při nákupu sluchadel byste se měli ujistit, že vybraný model a jeho technologická úroveň odpovídá vašim individuálním požadavkům na sluch. Čím složitější sluch potřebuje, tím vyšší by měla být technologická úroveň. Pracující lidé, kteří jednají pravidelně ve větších skupinách a rádi se pohybují hodně, by se měli vrátit zpět na vyšší technologickou úroveň . Vyšší technologická úroveň znamená více kanálů a nabízí přesnější úpravu zařízení.

Použití rad má smysl pro výběr optimálního zařízení pro vás s odbornou pomocí. Nechte nás podporovat naše konzultanti pro slyšení. ) nebo +41 43508 46 42 (Švýcarsko)!

Internet vs. Specialist Trade - Je nákup naslouchadla digitálně možný?

To je a je ještě mnohem pohodlnější! Toto jsou nezbytné kroky k úspěšnému získání sluchadla od nás:

  • Požádejte o nabídku pro požadovanou sluchadlo. Pokud si ještě nejste jisti, která sluchová pomoc je ta pravá, je vám náš tým pro slyšení k dispozici a vyberte si správnou sluchadlu pro vaše potřeby spolu s vámi.
  • Váš osobní sluchový konzultant vás kontaktuje a objasňuje možné otevřené otázky.
  • Pošlete svému konzultantovi pro slyšení aktuální nařízení svého lékaře ENT s testem sluchu e -mailem.
  • Pokud dáte „OK“, vytvoříte pro vás individuální objednávku a zašlete vám správný odkaz na objednávku.
  • e -mailem
  • Poté, co jste se na všechno podívali, můžete objednávku provádět nezávisle nebo alternativně to společně se svým konzultantem pro slyšení.
  • Nyní budou vaše sluchové pomůcky připraveny k přepravě. Na základě vašeho testu sluchu jsou zařízení přednastavena a odesílána do vašeho domu poštou.
  • Po obdržení sluchadel bude vzdálené úpravy s vaším osobním kontaktem z našeho akustického oddělení poté upraveno, aby vaše zařízení odpovídalo ještě lépe. Průběh vzdáleného nastavení je podrobně vysvětlen předem.
  • Vidíte: online nákup v MySecandear je pro vás něco jiného než komplikované a také velmi pohodlné. Nejlepší je učinit první krok přímo a učinit požadavek na nevádění. Těšíme se, až tě uvidíme!

    Nyní provádějte nezávadné dotazy & gt;