Hörgeräte reinigen mit Ultraschall: Ultraschallreiniger für Hörgeräte

Čisté sluchové pomůcky s ultrazvukem: ultrazvukový čistič pro sluchadla

Prach, kosmetika, cerumen, péče o výrobky - sluchové pomůcky jsou každý den vystaveny mnoha faktorům, které mohou vést k znečištění nebo zácpě . Abyste si udrželi životnost každodenních předmětů co nejdéle, neměli byste se proto dělat bez denního čištění a sušení ! Najdete náš konečný průvodce čištěním a sušením na sluchadlo

V samotném procesu čištění je třeba zvážit několik dalších bodů. Na jedné straně ve vztahu k použité materiály : Každý, kdo používá předměty pro domácnost nebo čisticí prostředky z skladovací místnosti, může poškodit jejich sluchadla udržitelně. Místo toho by měly být použity speciální kurátorské nástroje a produkty . Na druhé straně je proces sušení rozhodující. To by měla být především jedna věc: důkladná. Protože voda může také způsobit vážné poškození sluchadla. Zde se používají k boxu suchých nebo -kapsel .

Ultrazvuková lázeň pro sluchadla

sluchové pomůcky nesmí být nikdy umístěna do vody s jejich jemnou technologií ! V souladu s tím, pouze vnější, odnímatelné části sluchové pomoci-umbrella, otoplastiky a zvukové hadice, Pokud není obsažen žádný ex-listener -může být v ultrazvukové lázni vyčištěn -může být vyčištěn. S pomocí ultrafialového světla jsou bakterie a houby vyloučeny během několika minut. Pro čištění ultrazvuku není nutný žádný samostatný čisticí prostředky , k tomu stačí čistá voda.

Pamatujte na sluchadlo po čištění rozsáhle . Jednotlivé části lze sestavit pouze ve zcela suchém stavu. Více o sušení v našem průvodce .