Hörgeräte Versicherung mit MySecondEar!

Pojištění sluchadla od MySecondear

zda nedostatek péče, vnější poškození, krádeže nebo ztráty - vaše sluchové pomůcky jsou vystaveny mnoha nebezpečím, která nejsou vždy samostatná. Chcete -li se vyhnout výskytu nákladů na opravu, můžete si vyjmout pojištění naslouchátka, které vám dává úplnou svobodu obav v každodenním životě nebo při cestování!

Vypočítat tarif & gt;

Pojištění a záruka na sluchadlo: rozdíl

Určitě se budete divit, proč byste měli vzít pojištění, pokud máte záruku na sluchadla. Rozdíl mezi pojištěním naslouchátka a zárukou spočívá v tom, že ten druhý zahrnuje pouze výrobní a materiálové vady. Poškození způsobené nesprávným ošetřením nebo opravou neoprávněných osob nespadají do záruky.

Naproti tomu v závislosti na úrovni, dokonce i hrubé nedbalosti, úmyslném poškození třetích stran a příslušenství pokrývá poškození. Další rozdíl se týká omezeného trvání záruky: pro některé výrobce například oticon , phonak , starkey a ​​resound , po 5 letech, v jiných po 2 letech. Poté, co toto období vypršelo, riziko finanční zátěže v případě ohrožení poškození. S pojištěním je vaše naslouchátka pokryta po celou dobu dodávky 6 let.

Pojištění sluchadla: Proč má smysl

Doporučuje se mnoho nebezpečí, že jejich cenné sluchové pomůcky jsou vystaveny denně, zejména po uplynutí záruky. Bez ohledu na to, kolik opatrnosti děláte, mohou se malé technologické zázraky neustále stát, ačkoli náklady na opravu nejsou zanedbatelné. Pojištění naslouchátka pokrývá širokou škálu možných poškození, a tak vám poskytuje optimální zabezpečení, což nevede k nepředvídatelnému finančnímu zatížení v případě poškození.

Při ochraně ztráty je vaše zařízení chráněno v případě ztráty a krádeží, pohodlí nebo úplná ochrana vám nabízí další výhody. Obzvláště pozoruhodné je pokrytí poškození vlhkosti, například způsobené potem. Také se nemusíte nosit prostřednictvím své vlastní nedbalosti nebo třetích stran.

Vypočítat tarif & gt;

Pojištění sluchadla: pro koho to má smysl

Pojištění naslouchátka má v zásadě smysl pro každého, kdo se chce připravit na poškození, protože pojištění domácností se zde nevztahuje. Bez ohledu na to, jak pečlivě zacházíte se svými zařízeními, je velmi obtížné chránit před krádeží nebo poškozením třetími stranami. Zejména s sluchové pomůcky , jejichž výrobci nabízejí poměrně krátkou záruku nebo jsou zvláště vysoce kvalitní, finanční zabezpečení ve formě pojištění.

Pojištění sluchadla: To by mělo zahrnovat

V závislosti na úrovni ochrany by se pojištění naslouchátka mělo alespoň kryt nebo krádež/loupež (ochrana ztráty). Je však vhodné, pokud poškození vlhkosti, poškození příslušenství nebo provozními chybami, jakož i úmyslné poškození způsobené třetími stranami spadá pod ochranu (ochrana pohodlí). Za zajištění hrubé nedbalosti a nově úhrady v prvních třech letech nabízí zajištění hrubé nedbalosti a nově úhrady úplné svobody starostí (úplná ochrana).

Kromě rozsahu pojištění na sluchadlo je reaktivita pojišťovacího sponzora obzvláště zásadní. V případě poškození by měla být nabízena okamžitá služba, kromě sluchadla sama o sobě, na všech příslušenství stejně jako otoplastiken rozšířeno. Obecně je transparentnost služeb, podmínek a cen známkou vážného pojištění.

Pojištění sluchadla: Náklady

Náklady na pojištění naslouchátka vyplývají z nové ceny vašich sluchadel a požadovaného termínu.

Ochrana ztráty začíná za cenu zařízení až do 1 000 EUR na 21,95 EUR (ročně), na stupeň po dobu 3 let je celková částka 62,95 EUR (20,98 EUR ročně) za celou dobu, v cenovém rozpětí je cenové rozpětí, v cenovém rozpětí je cenové rozpětí. 105, 95 EUR (17,66 EUR ročně) 6 let. Můžete zjistit všechny další ceny.

Vypočítat tarif & gt;

Vzhledem k tomu, že ochrana pohodlí pokrývá větší šířku poškození, ceny začínají na 25,95 EUR ročně, nebo 73,95 do 3 let (24,65 EUR ročně) nebo 124,95 do 6 let (20,83 EUR ročně). Pro dražší sluchadlo najdete ceny v následujícím přehledu.

Vypočítat tarif & gt;

Nejkomplexnější svoboda starostí nabízí úplnou ochranu. Zde jste cena v nejnižší kategorii za 33,45 EUR ročně, tj. 94,95 do 3 let (31,65 EUR ročně) nebo 161,95 do 6 let (26,99 EUR ročně). V následujícím přehledu najdete další cenové orientace.

Vypočítat tarif & gt;