Hörgeräteversorgung | MySecondEar

Dodávka naslouchadla

Nabídka naslouchadla je důležitým tématem, protože optimální nabídka naslouchadel může lidem pomoci s problémy se sluchem, aby lépe se vypořádali s jejich každodenním životem a zvýšili kvalitu života.

Existují různé způsoby, jak se lidé v Německu mohou dostat na sluchadla. Za prvé, existuje možnost získat naslouchátka ze zákonného zdravotního pojištění. Smluvně regulované granty od statutární německé zdravotní pojišťovny mohou být až 1 700,00 EUR (včetně ušního průsmyku) za dvou eerorovanou nabídku. A pokud je to nutné pro vás téměř zdarma*Pokud chcete sluchadlo, které splňuje pouze požadavky zákonných zdravotních pojišťoven.

(*Pokud by neexistovala žádná osvobození), musela by být zaplacena pouze zákonná dodatečná platba 10,00 EUR/naslouchadla).

Lékařská kritéria pro stanovení ztráty sluchu uchem, nosem a krkem se soukromým zdravotním pojištěním jsou stejné jako ve zákonném zdravotním pojištění. Existují však významné rozdíly v částkách úhrady. Závisí zcela na individuálně dohodnutých smlouvách mezi vámi jako pojištěným a vaším soukromému zdravotnímu pojištění. Obvykle najdete více informací o částce úhrady ve své smlouvě, na webových stránkách pojišťovny nebo s osobním zákazníkem konzultanta příslušné zdravotní pojišťovny.

Je důležité, aby se lidé s problémy se sluchem starali o nabídku sluchadla v rané fázi, protože včasná léčba může pomoci neustále slyšet. Kromě toho mohou sluchové pomůcky pomoci těm, kteří jsou postiženi, aby se lépe účastnili společenského života a zvýšili kvalitu života.

Abychom získali optimální nabídku na sluchadla, je důležité, aby se ti postižení dobře informovali a v případě potřeby využili individuální rady. Nyní existuje mnoho různých sluchadel na trhu, které se liší v jejich funkcích a cenách. Proto má smysl získat radu od akustika na sluchadla nebo lékaře ENT, aby našel sluchadlo, které je nejvhodnější pro individuální potřeby.

Je také důležité, aby sluchadla byla pravidelně kontrolována a přizpůsobena, aby byla zajištěna optimální výkon. Toho lze provést akustikem naslouchátka, který je také k dispozici pro otázky a problémy.

Celkově lze říci, že existují různé způsoby, jak se dostat k naslouchatům a zlepšit nabídku sluchadla. Je důležité se starat o nabídku naslouchátka v rané fázi a dostatečně se dozvědět, aby našel sluchadlo, které je nejvhodnější pro individuální potřeby. Se správným dodávkou naslouchátka může být slyšení déle a kvalita života postižených může být výrazně zlepšena.