Online-Hörtest: Jetzt kostenlos Ihr Gehör testen

test online sluchu mysecandear

Ztráta sluchu nabývá na různých dimenzích, které mohou vést k omezením každodenního sluchu k fyzickým, sociálním nebo dokonce psychologickým důsledkům. Aby se zabránilo důsledkům daleko, je nezbytná včasná detekce poškození sluchu. Pokud máte podezření, že snížení výkonu sluchu, může test sluchu bez domova vytvořit objasnění.

slyšet nyní start & gt;

Co je online seznam online?

Online seznam online je časově efektivní variantou testu sluchu, který za několik minut poskytuje posouzení výkonu sluchu. Cílem je včas identifikovat ztrátu sluchu a přijmout příslušná opatření. Implementace je pro vás zcela zdarma na MySecondear a může být projížděna domů pohodlně za pár minut. Je důležité, aby samovzemformovaný test ne nahradil odbornou zkoušku odborníkem na péči o sluch nebo ucha, nosem a krkem. Spíše to umožňuje počáteční posouzení pravděpodobnosti poškození sluchu.

Co potřebuji pro online seznam online?

  • notebook, PC, tablet nebo smartphone
  • Sluchátka (doporučená)
  • Klidné prostředí

Jak běží test sluchu online?

Zpočátku jste vedeni nastavením vhodného objemu, aby se test stal smysluplným. Poté začíná zkušební část, která hraje zvukové frekvence při různých objemech.

Abyste zvýšili přesnost výsledku, měli byste provést test sluchu se sluchátky, pokud je to možné. Pokud existuje podezření na jednostranné postižení sluchu, může být prováděna jednostranná implementace také se sluchátky do uší.

Co se stane po testu online seznamu?

Nakonec bude výsledek vašeho bezplatného testu online seznamu informován e -mailem. Máte možnost rezervovat si jmenování konzultací s jedním z našich profesionálů v oblasti péče o sluch. V případě výsledku, který hovoří o sluchovém postižení, byste měli vždy jít k uchu, nosu a krku nebo přímo domluvit schůzku v pobočce MySecondear-, abyste získali profesionální test sluchu. Pouze zde lze váš požadavek na slyšení stanovit přesně a nakonec podrobné rady o možných řešeních.

slyšet nyní start & gt;