Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

Interton Sluchí pomůcky

Společnost s názvem Interton je již více než 60 let. Společnost byla založena v Kolíně nad Rýnem v Německu. Dnes společnost patří do dánské skupiny GN. Cílem je produkovat levné, na druhé straně, produkovat funkční sluchové pomůcky. Člověk by měl být schopen znovu slyšet lépe nekomplikovaným způsobem a kompenzovat ztráty sluchu. Sluchadla jsou prodávána společností Interton ve více než 70 zemích po celém světě.

Pokud se chcete aktivně účastnit akce navzdory ztrátě sluchu, měli byste zvážit dobrou sluchadlo. Technický rozvoj v posledních letech prudce pokročil. Bydlení se zmenšuje, ale moderní sluchové pomůcky svítí nejnovější digitální technologií a výkonem.

Společnost Interton

V roce 1962 byla společnost Interton založena Hansem Herbertem Türkem a Helmuthem J. Türkem v německém městě Kolína nad Rýnem. Interton je součástí dánské skupiny GN od roku 2005. Cílem společnosti je poskytnout lidem s problémy se sluchem lepší život prostřednictvím „základního slyšení“.

Důraz je kladen na:

  • Poměr ceny a výkonu
  • Jednoduchý provoz
  • Kompaktnost
  • pohodlí
  • Světlitelnost jazyka

Tato zařízení jsou prodávána společností Intertonne ve více než 70 zemích po celém světě.

nejnovější sluchové pomůcky

Interton Move

Intertonní přesun od GN-Hearing je optimálně přizpůsoben aktivnímu životnímu stylu a nabízí bezdrátové připojení, dlouhý doba baterie až třicet hodin a přímé streamování. S různými návrhy pokrývá Interton Moving všechny typy ztráty sluchu.

Důraz je kladen na krystalické posílení akustických signálů a jazyka v hlasitém prostředí - konec konců se chcete aktivně účastnit diskusí i ve stáří. Můžete s jistotou skrýt rušení a zvuky větru, interton se pohybuje inteligentně tlumí zvuky, aniž by se situace objevila. Ergonomický design a robustnost způsobuje, že Interton se pohybuje dokonalým společníkem v každodenním životě.

Silný výpočetní výkon

Aby vám Interton Movie mohl kdykoli nabídnout perfektní zvukový zážitek, jsou zařízení vybavena rychlým výpočtem čipu. To pro vás analyzuje situaci a automaticky jí přizpůsobí sluchadlo.

Okamžitě připraveno k použití

S pouhými třemi hodinami načítání je sluchadla okamžitě k dispozici s úplným výkonem. Naslouchavé pomůcky indukčně nabíjejí v poskytnuté nabíjecí stanici. Připojte sluchadla k vašemu smartphonu a užijte si hudbu, podcasty nebo televizní tón s přímým streamováním. Smartphone můžete také použít jako dálkové ovládání zařízení a diskrétně upravit objem nebo provést změny programu.

Interton Ready

Interton Ready je vyroben pro iPhone a pokrývá všechny formy ztráty sluchu. Je k dispozici ve čtyřech úrovních výkonu a v designu RIC, HDO, CIC, ITE a ITC. Malé a diskrétní sluchové pomůcky se specializují na konverzace v hlasitých prostředích a skládají se z nanobického materiálu přátelského.

Také máte prospěch z možností přímého streamování pro podcast, hudbu a hovory. Program hlasitosti a sluchu, nastavte vás uvolněný prostřednictvím smartphonu, aniž by si někdo všiml, že můžete zpracovat naslouchátko. Váš smartphone vás také podporuje, pokud nemůžete najít sluchadla. Nalezení sluchadla vám ukazuje aktuální umístění vašich zařízení.

Díky robustnímu designu vás sluchadlo doprovází dlouhodobě. Technologie GN vám zaručuje vysokou kvalitu při výrobě zařízení.

Poslouchejte individuálně s definovanými sluchovými programy

Interton Ready vám například nabízí příležitost nastavit programy pro hudbu pro hudbu. To vám dává Interton připravenou kvalitu zvuku a barvu zvuku, která je zcela přizpůsobena vašim potřebám.

Hluk je filtrován podle zařízení a jazyk je pro ně posílen. Program sluchu si můžete vybrat sami nebo použít inteligentní automatické automatické automatické zařízení. Poté se naslouchadlo přizpůsobí příslušné situaci bez vašeho zásahu. Výsledkem je, že se můžete aktivně účastnit konverzace v hlasitém prostředí.

Technologické úrovně a rozdíly od na sluchových pomůcky

Většina produktů Interton má celkem čtyři úrovně výkonu. Tito se také vztahují k ceně sluchadel. V Intertonu je nejvyšší technologická úroveň s číslem 6. Pokud máte vysoké standardy nebo udržujete aktivní životní styl, je technologická úroveň šest zvláště vhodná pro naslouchátka z Intertone.

6 Máte -li typické situace sluchu, které jsou předvídatelné a požadavky ve vašem každodenním životě jsou jednoduché, může to být technologická úroveň čtyři nebo tři.

Nejjednodušší technologická úroveň pro intertone sluchové pomůcky se týká technologické úrovně s číslem 2. Tato úroveň je vhodná pro diskuse o malých skupinách v klidném prostředí, diskusi o jeden na jednoho a příznivce, které jsou méně sociálně aktivní. Samozřejmě s tím můžete také udělat dobrou televizi.

Interton Sluchaři App & amp; Příslušenství

Sluchátka z Intertonu nabízejí další funkce s příslušenstvím poskytovaným výrobcem. Centrální funkce sluchadel lze ovládat pomocí aplikace pro interton.

  • Interton Sound App - Ztracené sluchové pomůcky najdete u aplikace Interton Sound. Kromě toho jsou bezdrátové připojení k televizi nebo I-POD ovládány pomocí aplikace Interton Sound. Aplikace také nabízí možnost ukládat předvolby programu osobního sluchu. Sluchové pomůcky jsou vyrobeny pro IPhone a umožňují přímé streamování se zařízeními Apple a další funkce při jeho používání se zařízením Apple.
  • TV Streamer 2 - TV Streamer 2 slouží k streamování televizního tónu přímo do sluchadel. Je také možné spojení se stereo systémy nebo počítači.
  • Multi Mic - více mikrofonu podporuje výztuž v konverzacích z dálky nebo lze použít jako stolní mikrofon.
  • telefonní klip 2 - Telefonní klip 2 přenáší hudbu a volání tón do sluchadel. To lze ovládat pomocí zvukové aplikace.
  • dálkové ovládání 2 - dálkové ovládání 2 nabízí rychlý způsob, jak ovládat základní funkce sluchadel. To umožňuje nastavit a informovat o stavu nabíjení objem a programy. Kromě toho může být dálkové ovládání připojeno k multi-mic.