Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

sluchové pomůcky a sluchátka - je to možné?

Sluchátka jsou nezbytná ze života drtivé většiny. Co se však stane, když je stanovena slabost slyšení a je předepsána naslouchací pomůcka? Nemusíte se dělat bez poslechu hudby. V tomto článku můžete zjistit, jaké možnosti vznikají pro nošení sluchadel a sluchátka

Sluchátka pro nositele naslouchadel: Můžete nosit sluchátka se sluchadlem?

Otázka, zda je možné nosit sluchátka navzdory sluchadům, musí být vnímána diferencovaným způsobem. Pokud máte na sobě ido slyšení, je hledání sluchátka relativně snadné . Ať už IIC, CIC nebo klasické idověji všechny tyto modely na sluchátkách nebo nadměrně uším nad.

& lt; ü & v případě HDO nebo RIC sluchové zařízení jsou nejlépe vhodné nadměrné uší sluchátka. > Pokud by bylo dosaženo do zvláště velkých sluchátek, protože sluchátka by mohla být rušivá, pokud by se plně nehodily přes mikrofon. Protože tak by sluchové pomůcky potenciálně absorbovaly vnější hluk. Měl by být také vyplacen dostatečnému odstranění mikrofonu naslouchátka z reproduktoru sluchátka, aby se zabránilo jakékoli zpětné vazbě.

Nakonec je vhodné otestovat různá sluchátka s ohledem na jejich individuální preference . Vyhledávání tedy může chvíli trvat a ztěžuje to v závislosti na modelu.

sluchové pomůcky používají jako sluchátka

Pokud chcete obejít své vyhledávání sluchátek, můžete si také vědomě vybrat moderní sluchový pomoc s funkcí Bluetooth a streamování . Tyto sluchové pomůcky lze použít jako náhrada sluchátka , mimo jiné a někdy nabízet samostatné hudební programy, ve kterých můžete zdokonalovat svůj poslechový zážitek. Ušetřete tedy nákup dalších sluchátek a užijte si hudbu, podcast a navigaci přímo prostřednictvím výstupu na sluchadla.

Sluchátka s funkcí sluchadla

znovu a znovu uslyšíte reverzní závěr, že sluchátka lze použít jako sluchové pomůcky , a tak přijímat funkce obou zařízení. Zejména Apple má relativně širokou škálu užitečných funkcí, pokud jde o funkce sluchu. Lékařská sluchová pomoc nenahrazuje sluchátka . Více o používání AirPods se najdete jako náhrada sluchadla