Neues Hörgerät: Wie oft zahlt die Krankenkasse Hörgeräte?

Nová sluchadla: Jak často zdravotní pojišťovna platí sluchadla?

V Německu, většina zdravotní pojišťovny pro sluchové pomůcky , existují však však existují Některá omezení a podmínky, které je třeba vzít v úvahu.

Nejprve je důležité si uvědomit, že v Německu existují dva typy zdravotního pojištění: zákonné zdravotní pojištění a soukromé zdravotní pojištění. Zákonné zdravotní pojištění je pro většinu lidí v Německu povinné a je financováno příspěvky, které platí zaměstnavatelé a zaměstnanci. Soukromé zdravotní pojištění je dobrovolné a je financováno příspěvky, které jsou placeny pojištěným.

Jak často zdravotní pojišťovna platí sluchadla?

Doposud byla pro sluchadla po dobu šesti let naplánována životnost ztráta sluchu a, pokud je to nutné, a, pokud je to nutné, a, pokud je to nutné, zajistit obnovené náklady.

Podporujeme vás v nejlepším z naší síly k zajištění příspěvku na zdravotní pojištění až 1 500,00 EUR.

Máte nějaké dotazy? Jste velmi vítáni hledat radu od našich odborníků na sluchadla zdarma a bez povinnosti. Rádi vás informujeme o všech službách, které můžete mít. Pokud od nás koupíte sluchadla, převezmeme pro vás celé zpracování a fakturaci se zdravotní pojišťovnou.

Nyní kontaktujte & gt;

Soukromé zdravotní pojištění

Soukromé zdravotní pojištění může za určitých podmínek platit sluchadla po 5 letech. Je však důležité si uvědomit, že výhody soukromého zdravotního pojištění z pojištění se liší k pojištění, a proto je nezbytné dozvědět se o výhodách vašeho vlastního pojištění předem.

Nyní kontaktujte & gt;

Další informace

Je třeba také poznamenat, že v Německu existují zvláštní předpisy pro děti a dospívající, kteří potřebují sluchadla . Zákonné zdravotní pojištění obvykle platí naslouchátko pro děti a dospívající do 18 let.

Celkově je vždy nutné se informovat o službách svých vlastních zdravotní pojišťovací společnost , abyste pochopili, jak často a za jakých podmínek vaše zdraví Pojišťovací společnost pro sluchadla. Může být také užitečné kontaktovat výrobce naslouchátka nebo akusticiaci na sluchadlo , abyste získali další informace a podporu.

Nyní kontaktujte & gt;