Phonak Paradise Erfahrungen Test

Zpráva o zkušenostech Phonak

Toto video je o jednom z nejlepších sluchové pomůcky výrobce fonak - <<< a href = "/produkty/phonak-audeo-paradise"> phonak audeo paradise . Niklas nosí sluchadla více než 20 let a sdílí své zkušenosti s fonak audeo ráj .

Důležité: Jedná se o subjektivní hodnocení své vlastní zkušenosti s nošením, které se v žádném případě nemusí vztahovat na každého nositele naslouchátka. Pokud potřebujete radu při výběru sluchadla, kontaktujte prosím naše poslechové konzultanty.

Zajímám se o sluchové pomůcky Phonak & gt;

Předtím, než jsem nosil toto sluchové pomůcky Měl jsem otiton-hearing AIDS . Zvuk phonak sluchové pomůcky je trochu odlišný, a proto jsem si na den nebo dva musel zvyknout jen na zvuk. Po dvou nastaveních, která trvala asi deset minut, sluchové pomůcky optimálně přizpůsobené mé ztrátě sluchu.

Obecně jsem neměl žádné stížnosti na používání sluchové pomůcky . Dokonce i ve velkých místnostech, jako je tomu v kanceláři, může být čas od času trochu Hally. Ale ani v této složité situaci jsem neměl žádné problémy s porozuměním lidem, kteří byli trochu dál. V sociálních situacích, jako jsou restaurace nebo bary, sluchové pomůcky také fungovaly také skvěle. Reproduktory byly dobře odfiltrovány a hluk na pozadí byl snížen. Pokud jsem stále potřeboval nějaké doučování, bylo to relativně snadné a rychlé používání mého iPhone.

 div>

Potlačení větru také fungovalo také velmi dobře prostřednictvím aktivních otvorů . Čas od času jsem slyšel nějaký hluk větru na kupole , ale to bylo s aktivní otvory < /A> Žádný další problém. aktivní ventilář Na první pohled vypadá docela nepravdivě a normálně. Jedná se však o inteligentní posluchač , který se otevírá nebo zavírá v závislosti na situaci sluchu. Ventil je uzavřen v hlasitějších situacích, například v metru nebo v restauraci. Naproti tomu je otevřená v normálních nebo tišších situacích. Tato funkce je zvláště užitečná pro ty, kteří mají střední ztrátu sluchu, protože mohou vnímat více vnějších zvuků otevřeným větracím otvorem.

Když aktivní ventilář , hudby a telefonní hovory znějí bohaté a plné. Když však aktivní ventilář , je jasný hluk. Tento zvuk může být na začátku nepříjemný, ale po několika dnech si na něj zvyknete.

iPhone-app des fonak audeo paradise Struktura Struktura Struktura Struktura Struktura Struktura Struktura Struktura Struktura Struktura Struktura Struktura Struktura A jednoduché, ale spojení s iPhone je bohužel o něco obtížnější než u oticon sluchové pomůcky . Zde musíte upravit nastavení Bluetooth ručně a připojit sluchadla . Zde bych chtěl vytvořit pro integraci iPhone.

Jedním z pozitivních aspektů fonak audeo paradise je takzvaný „hands-free“ na telefonu. Můžete volat hovory, aniž byste smartphone dostali z kapsy a volali přímo přes sluchadla. Funkce kontroly kohoutku je velmi praktická, protože hovory lze přijímat na ucho s dvojitým typem nebo použít Siri.

Celkově, phonak audeo paradise je naslouchátka s mnoha užitečnými funkce, které zlepšují sluch a usnadňují život.

Phonak Ascessories: Vylepšená přátelství uživatele prostřednictvím dalších funkcí

Mnoho dalších funkcí zlepšuje pohodlí naslouchátka.

Phonak TV Connector

S TV Connector Phonak Zvuk je přenesen přímo na sluchadlo. Takže si můžete uvolnit uvolněnou televizi, aniž byste narušili ostatní členy v domě.

dálkové ovládání

Phonak Remote Control vám umožňuje provádět další změny v zařízení. Například na svazku nebo na programech slyšení.

Phonak Roger

série příslušenství Roger zajišťuje lepší porozumění jazyku ve velmi složitých situacích sluchu. Například Roger Select

více sluchových pomůcek Phonak

Proč byste si měli vybrat?

 sluchové pomůcky přístupné všem. Na našich webových stránkách najdete všechny sluchové pomůcky a příslušenství na sluchadla . Existují také podrobné popisy pro vás. Kromě toho lze naše sluchadla porovnat.

Rychle najdete správné zařízení. také nás kontaktujte Pokud máte nějaké dotazy ohledně našich zařízení. Naši odborníci vám rádi poradí o výběru a používání sluchadla. Nastavíme vaše sluchadla na vaše potřeby. Jaké požadavky musí vaše sluchadlo splnit? Co potřebujete v každodenním životě? Zajistíme, aby se váš zážitek z poslechu znovu užil. Jste vítáni, abyste si domluvili schůzku s jedním z našich profesionálů v oblasti péče o sluch nebo poradců. Těšíme se, až vás uvidíme.

Zajímám se o sluchové pomůcky Phonak & gt;