ReSound Hörgeräte: ReSound ONE | Erfahrungen & Test 2024

Zpráva o zkušenostech s rezistencem

Toto video je o jednom z nejlepších sluchové pomůcky výrobce ​​rehlund - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - zrementujte jeden . Niklas má naslouchátka více než 20 let a sdílí své zkušenosti s zazněl jeden .

Důležité: Jedná se o subjektivní hodnocení své vlastní zkušenosti s nošením, které se v žádném případě nemusí vztahovat na každého nositele naslouchátka. Pokud potřebujete radu při výběru sluchadla, kontaktujte prosím naše poslechové konzultanty.

Mám zájem o zmenšené sluchové pomůcky & gt;

zaregistroval jeden je s dalším integrovaným mikrofonem-to- href="/Products/reSound-surefit3-m-receiver"> m & amp; rie posluchač - vybaven, který vyniká ze svých předchůdce. M & amp; rie posluchač sedí jemně v uchu, zvuky a zvuky jsou většinou vnímány uživateli, pouze v obtížnějších situacích je pouze v obtížnějších situacích, pouze v obtížnějších situacích je pouze v obtížnějších situacích Používá se na mikrofonech sluchadla . Obvyklá funkce přijímač in-canal hörgeräts zůstává, ale naslouchátka do příslušného forma ucha uživatele. Je to cíl modelu na vyšší úrovni naslouchat co nejvíce, takže se s otevřenou konstrukcí zvažovalo, aby se zabránilo „efektu tunelu“ (dutý tón při mluvení). Kromě toho, zazněl jeden vytváří zvuk, který je založen na procesu přirozeného zpracování poslechu v mozku.

zazněl jeden vám umožňuje soustředit se na náležitosti v hlučných situacích. Například street hluk je vnímán pouze. Zde byste se neměli řídit počátečním předpokladem, že uslyšíte horší, protože jazyky jsou velmi jasně zvýrazněny. Přidružená aplikace umožňuje další úpravy a důraz na jazyk. Zde mluvíme o „jasnosti řeči“ ještě více zdůraznit. Je však třeba zdůraznit, že dominantní řečníci jsou velmi přítomní a jsou slyšet silnější. To však také lze upravit v aplikaci funkcí „slyšet všechny“.

V oblasti aplikace je nekomplikovaná konektivita přes Bluetooth pozitivní. Dalšími užitečnými funkcemi aplikace jsou přijetí hovorů nebo navigace přímo nad sluchadla , přičemž objem se také liší proměnnou Via App lze upravit. Poslech hudby (s kopulemi) také vytváří solidní zvuk, a je proto uspokojivý. Nakonec je třeba zdůraznit, že vzdálené nastavení funguje jeden -cestou a lze jej také provádět.

Nevýhody Zmínějte jeden 9 m & rie jsou menší deficity při poslechu v halových místnostech-další sluchové pomůcky přinesly lepší výsledky. Kromě toho by mělo být kritizováno, že na řídítkách volných posluchačů, a také při poslechu hudby z nadhodnosti, se vyskytují částečně hvízdavé zvuky. Silné tlumení šumu na pozadí může být zpočátku vnímáno jako neobvyklé. Kromě toho je prostorové vnímání potřebuje zlepšení, aby se zvýšilo zvýraznění zvláště dominantních reproduktorů.

Závěrem je třeba poznamenat, že zkušenosti s příslušnými sluchové pomoci se mohou lišit podle pocitu sluchu. K dispozici jsou různé modely, které jsou vhodné v závislosti na síle ztráty sluchu. Doporučuje se rada a přizpůsobení zařízení svým individuálním potřebám. Mám zájem o zmenšené sluchové pomůcky

Příslušenství Resound: Vylepšená přátelství uživatele prostřednictvím dalších funkcí

Mnoho dalších funkcí zlepšuje pohodlí naslouchátka.

Zvýrazný televizní streamer

s Rehound TV Streamer 2 Zvuk je přenesen přímo na sluchadlo. Takže si můžete uvolnit uvolněnou televizi, aniž byste narušili ostatní členy v domě.

Rezistence dálkového ovládání

Remendud Remote Control 2 vám umožňuje provádět další změny v zařízení. Například na svazku nebo na programech slyšení.

Zvýšený klip telefonu+

zavníkový telefon+ je další mikrofon a zajišťuje lepší porozumění jazyku ve velmi složitých situacích sluchu.

Ostatní sluchové pomůcky

Proč byste si měli vybrat?

stojíme za vysokou kvalitu, transparentnost a cenově dostupné produkty. Chceme udělat dobré sluchové pomůcky přístupné všem. Na našich webových stránkách najdete všechny sluchové pomůcky a příslušenství na sluchadla . Existují také podrobné popisy pro vás. Kromě toho lze naše sluchadla porovnat.

Rychle najdete správné zařízení. také nás kontaktujte Pokud máte nějaké dotazy ohledně našich zařízení. Naši odborníci vám rádi poradí o výběru a používání sluchadla. Nastavíme vaše sluchadla na vaše potřeby. Jaké požadavky musí vaše sluchadlo splnit? Co potřebujete v každodenním životě? Zajistíme, aby se váš zážitek z poslechu znovu užil. Jste vítáni, abyste si domluvili schůzku s jedním z našich profesionálů v oblasti péče o sluch nebo poradců. Těšíme se, až vás uvidíme.

Mám zájem o zmenšené sluchové pomůcky