MySecondEar Kunde mit Insekt im Ohr

Už jste někdy měli hmyz v uchu?

Ve skutečnosti se může stát, že hmyz najde cestu do ucha. Nejprve si to nemusíte všimnout, ale vaše ucho začíná svědění. Pokud pak půjdete k lékaři, najde malého viníka v uchu.

V tomto případě doktor ucha, nosu a krku přijímá oplachování ušního ucha, aby se hmyz znovu dostal ven.

Například žena v Číně něco takového zažila. Poté, co po dobu čtyř dnů cítila svědění v uchu, šla ke svému lékaři. Vlastně objevil něco v jejím uchu, co tam nepatřilo. Do spící ženy se plazil skákací pavouk a usadil se tam doma. Protože se však pavouk nechtěl dobrovolně znovu pohybovat, musel lékař pomoci.

Spinning in Ear

V Austrálii byl muž jménem Hendrik Helmer tráven těžkou bolestí v uchu v noci. Obával se, že australský jedovatý pavouk se mu v uchu zasadil, a zpočátku sám oplachoval ucho s vodou. Nakonec mohl být nezvaný host vystaven pouze v nemocnici: lékař našel v ušním kanálu 2 cm dlouhý šváb. Doktor nejprve musel zabít šváb, aby mohl člověka od ní osvobodit.

V Indii byl ušní pacient podobný. Životní gril se v uchu člověka pohodlně stal pohodlným. Muž se cítil těžkou Earache, a proto šel k lékaři do nemocnice. Grilování je jedním z hmyzu, který se schovává v úzké jeskyni během dne a poté je aktivní v noci, a tato kopie našla mužský ušní kanál jako jeskyně.

je ucho tvrdší v uchu?

Možná je pro vás tato myšlenka obzvláště nepříjemná, která by mohla hledat jeskyni z říše hmyzu ve vaší bezprostřední blízkosti. Například existuje mnoho sprchových příběhů o náušnicích. Uši jsou také nativní a mají speciální kleště, se kterými byste měli ublížit ušního modulu člověka. Ale to je vlastně mýtus, protože ačkoli tento hmyz má pozoruhodné kleště, jméno je zavádějící. Uši však byly ve skutečnosti používány pro lékařské účely v dřívějších dobách. Ve středověku byli rozmělněni, aby je použili v případě onemocnění uší. V té době se věřilo, že prášek by pomohl se zánětem nebo earache ušního kanálu.

Ostatní země, jiné zvyky

Pokud strávíte noci ve velké venku, může se stát, že hnízdo hmyzu v uších. Staří Egypťané proto používali speciální hlavně hlavy. V důsledku toho minimalizovali riziko, že by se vetřelec mohl dostat do nosu, úst nebo ucha. Spící pohodlí však hodně ponechalo.

V některých afrických kulturách je zcela normální spát na zemi. Výsledkem je, že lidé jsou přímo vystaveni mnoha hmyzu a potřebují vhodná ochranná opatření. Někteří lidé vědí, že se podporují na loktech ke spánku. Hlava je uložena buď na rameni nebo na dlani. Hmyz je tedy obtížnější dosáhnout zvýšené polohy hlavy a najít nechráněný fyzický vchod, jako jsou uši, nos nebo ústa.

Správný postup pro hmyz v uchu

Pokud máte pocit, že se do ucha přesunul hmyz, měli byste co nejdříve navštívit lékaře. Možná je pro vás uklidňující vědět, že k takovým případům dochází jen zřídka. Příroda vyvinula sofistikovaný přírodní obrannou mechanismus. Věděli jste, že hmyz může být odložen hořkými látkami, které jsou obsaženy ve vašem ušním vosku?

Cenné tipy pro takové situace:

V každém případě byste měli zůstat v klidu. I když myšlenka ve vás spustí paniku, měli byste vědět, že ve většině případů se hmyz vylezl z ucha sám.

Okamžitě přistupejte lékaře, který může hmyz profesionálně odstranit správnými nástroji. Takže se vyhnete tomu, že zbytečné poškození se přidá do ucha.

Pokud nejste schopni nechat plazivé zvíře odstranit z lékaře, můžete pokračovat následovně: Snížte hlavu tak, aby postižené ucho napadlo nahoru. Nyní dáte rostlinný olej, například olivový olej. Počkejte několik minut, dokud olej nebude fungovat. Takže zabijete hmyz. Pak opláchněte ucho vlažnou vodou. Zkontrolujte, zda je hmyz dokončen. Pokud chybí jednotlivé části zvířete, měli byste okamžitě jít k lékaři. V každém případě nechte prozkoumat ucho, abyste mohli vyloučit zranění.

Nikdy byste se neměli snažit odstranit hmyz pinzetem nebo jiným předmětem z ušního kanálu. S tím byste mohli přivést hmyz pouze do ušního kanálu, v nejhorším případě to může také vložit. Existuje riziko porušení vašich earvum. .

Máte nějaké další otázky týkající se ztráty sluchu nebo jiných témat? Jste vítáni, abyste nás kontaktovali telefonicky. Náš vyškolený profesionál pro péči o sluch vám nabídne podrobnou a nevázanou radu. To je samozřejmě zdarma.