Unsichtbare Hörgeräte - Preise & Erfahrungen

Sluchátko Invisible: Sluchátka, které nevidíte

Trh naslouchátka je obzvláště zřejmý: nabízený sluchové pomůcky jsou vždy menší a nenápadné . Například výrobci výslovně inzerují s nenápadností jejich sluchadel - zejména v kontextu online marketingu se „neviditelné“ modely přesunou do zaměření.

Měla by optika představovat rozhodnutí -vyřizování základny pro vhodnou sluchadlo? V tomto článku zjistíte, co stojí za trendem: jsou sloučeny ido sluchadla vhodné pro vás, nebo by to mělo být lepší na HDO zařízení Fall Back? Koneckonců, dokonce i bývalé značky jsou v podstatě „neviditelné“ s dobrým přizpůsobením a delšími vlasy.

dokonce i za ušními sluchadly jsou nyní téměř „neviditelné“

Velikost „neviditelných“ sluchových pomůcek

V zásadě jsou dva návrhy obchodovány jako „neviditelné“: CIC Sluchátka (úplné v kanálu), které jsou viditelné pouze z určitého hlediska, jakož i IIC sluchové pomůcky (Invisible (Invisible (Invisible (Invisible v kanálu), které ve skutečnosti nejsou viditelné pro outsidery. Modely pod nimi jsou k dispozici pouze jako verze baterie-případně potřebujete baterie v velikost 10 , občas také v Velikost 312 . Doporučuje se „neviditelné“ pro ztráty sluchu s lehkým až středně velkým množstvím, s vážným poškozením slyšení by se měly používat další návrhy. Zařízení CIC a IIC jsou také méně vhodná pro velmi úzké sluch.

Aby se „neviditelné“ sluchadla, musí být zaujatý dojem uší, což znamená, že je třeba zvážit několik věcí. Za prvé, implementaci by měli být převzati pouze odborníci, nejlépe mistrem. Pokud jde o materiál, měl by být zpracován s materiálem měkkého dojmu, který je vložen do ušního kanálu až do požadované hloubky (až do druhého zalomení ušního kanálu). Dojem musí probíhat dynamicky v důsledku anatomické interakce mezi dolní čelistí a kanálem uší. S pomocí žvýkání a pohybu čelisti během implementace může být sídlo sluchadla výrazně ovlivněno.

Aktuální zařízení CIC a IIC na trhu sluchadla

CIC a IIC sluchové pomůcky prodávají běžní výrobci naslouchátka. Ne všechny nabídky se však stejně doporučují.

oticon představen s oticon vlastní (z 1 490 €, Raiving ze zdravotního pojištění ) Sluchátko, která vede k vynikajícímu zvuku a vynikajícím přizpůsobení s extrémně filigránovou technologií.

také Starkey vede s jeho nejnovějším sluchadlem, Starkey Evolv ai (od 1 190 EUR, poprvé poprvé z příspěvku na zdravotní pojištění, model CIC, který je také schopen Bluetooth.

Výrobce phonak nabízí s Virto Marvel Titanium (od 1 790 EUR, Raid ze zdravotního pojištění ) zejména jemná zařízení. Vzhledem k použitému skořápce titanu z tenkostěn zmizí sluchadla až o 2,5 mm hlouběji v ušském kanálu.

Dalším „neviditelným“ zařízením zařízení je Phonak Lyric. Toto je cena -intenzivní produkt, který musí být zcela nahrazen, pokud je baterie prázdná.

méně doporučené je hedvábí x (od 1 290 €, Raid z příspěvku na zdravotní pojištění ) z signia , protože to je pro ušní dojem sporné. Pokud používáte ido sluchadlo , mělo by se to uskutečnit individuální úpravu.

Závěr: Je „neviditelná“ naslouchátko?

Předem lze říci: Optika sama o sobě není solidní základ pro rozhodnutí -při výběru vhodné sluchadla! Jste vítáni používat ido naslouchnutí Pokud splníte požadavky na jeden: to znamená, že máte mírné až střední poškození sluchu, vaše ucho Kanál je dostatečný velký a jste připraveni používat bateriové zařízení.

Pokud však připevňujete velký význam pohodlí a technologii, je méně vhodná naslouchání „neviditelné“. Protože obecně platí následující: Čím menší sluchadlo, tím méně do něj zapadá technologie. Pokud si chcete užít další funkce a vysokou úroveň pohodlí, měli byste raději používat posluchači ex-listener . Ty jsou k dispozici jako verze baterií , zahrnují funkce bluetooth , možnost odstranění a poslechu./ P>

Zde můžeme zejména navrhnout oticon více (od 1 690 EUR, Royalfinance of zdravotní pojištění ), což nenápadně , Ale zároveň technicky zběhlý a pohodlný.